Τρέντο -Λιετκαμπέλις 76-70: Νίκη εξάδας για τους Ιταλούς

από AllAboutARIS

Η Ιταλική ομάδα φαίνεται πως πήρε μεγάλη ώθηση τόσο από την μεγάλη της νίκη πριν δύο βδομάδες μέσα στην έδρα της Γραν Κανάρια, όσο και από την μεγάλη παραγωγική της βραδιά απέναντι στη Νάπολι (101 πόντους) και κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα την λιθουανική ομάδα με τη διαφορά στο τελικό σκορ (+6) να αδικεί λίγο την προσπάθεια της Τρέντο κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης η Τρέντο φάνηκε να ξέρει τι πρέπει να κάνει για να κερδίσει, και αυτό δεν ήταν τίποτε άλλο από το να παίξει καλή πιεστική άμυνα και να στερήσει την καλή κυκλοφορία της μπάλας που είναι και η βάση της επίθεσης της λιθουανικής ομάδας.

 

Οι Λιθουανοί δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ, έκαναν το ένα επιζήμιο λάθος μετά το άλλο, ήταν εξαιρετικά άστοχοι από μακριά και έκαναν κακές επιθετικές επιλογές, απορία φυσικά της πιεστικής αλλά και διαβασμένης άμυνας στον ιταλών.

Κατάφεραν πολλές φορές λόγω της εμπειρίας τους να κάνουν μικρά come back βρέθηκαν όμως παίκτες από την Τρέντο να βγουν μπροστά βάζοντας προσωπικά καλάθια όπως ο Μπάλντγουιν, ο Αλβίτι αλλά και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ιταλούς, ο Αντρέι Κραζούλης.

Η Τρέντο μετράει τρία στα τρία σε ισάριθμες αναμετρήσεις και συνεχίζει σε ξέφρενους ρυθμούς για να διεκδικήσει κι αυτή με τη σειρά της μία θέση στα φετινά πλέι οφ του Eurocup.

Top Video

Προτεινόμενα Άρθρα