Λαμία: Εκτός αποστολής ο Καρλίτος και θέση της ΠΑΕ για το θέμα της μεταγραφής του

από AllAboutARIS

Έτοιμη για το πρώτο παιχνίδι του 2024 είναι η Λαμία καθώς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεση του ένα από τα βασικά… όπλα της ομάδας, τον Καρλίτος, ο οποίος ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις και τέθηκε εκτός πλάνων για το ματς.

O Ισπανός φορ έχει συλλέξει το ενδιαφέρον από ομάδες του Κατάρ και της Κύπρου (Απόλλων Λεμεσού μεταξύ άλλων) ενώ την περίπτωσή του φαίνεται πως παρακολουθούν και ισπανικά κλαμπ, ωστόσο η ΠΑΕ ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή της πως δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια της.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση: «Ο Καρλίτος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Όσο αφορά τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον Καρλίτος, η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου καμία επίσημη πρόταση, που να αφορά τον εν λόγω ποδοσφαιριστή»

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας προπονητής δεν θα υπολογίζει στον Κυριάκο Παπαδόπουλο που είναι τιμωρημένος αλλά και στους Λέικ, Τσιλιανίδη, Σαραμαντά, Λόνγκο και Σαντάνα.

Αναλυτικά: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεί, Πάβλοβετς, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Σλίβκα, Μαρτίνεθ, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Τόσιτς, Ακούνια, Κοντονικός, Τσούκαλος.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα