Μορόν: Οι τίτλοι τέλους στο τρομερό σερί!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Ιουλίου όταν ο Λορέν Μορόν έκανε ντεμπούτο με τον ΑΡΗ ως αλλαγή κόντρα στην Αραράτ.

Τότε ήταν το πρώτο και τελευταίο ματς που ο Ισπανός χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, καθώς στα 21 που ακολούθησαν ως τις 10 Ιανουαρίου ήταν σταθερά βασικός και σχεδόν αναντικατάστατος.

Ένα σύνολο 22 αγώνων σε τρεις διοργανώσεις, 1868 λεπτά συμμετοχής, 21 ματς βασικός και μόλις τέσσερις φορές που έγινε αλλαγή.

Νούμερα τα οποία μόνο ο Κουέστα και ο Φαμπιάνο μπορούν να πλησιάσουν φέτος, αλλά ούτε και αυτοί ξεπερνούν τον 29χρονο επιθετικό από τον οποίο ξεκινούσε η ενδεκάδα για πολλούς μήνες λόγω της έλλειψης δεύτερου επιθετικού από το ρόστερ.

Μαζί με τα δέκα γκολ και τις δύο ασίστ που μετράει ολοκληρώνεται το… πακέτο των τελευταίων έξι μηνών για τον Μορόν, ο οποίος μεθαύριο θα απουσιάσει για πρώτη φορά φέτος λόγω καρτών. Μία απουσία που στερεί αρκετά από τον Άκη Μάντζιο… Έτσι όπως ήρθαν όμως τα πράγματα στο Κύπελλο, ο Έλληνας τεχνικός θα ξεκούραζε τον Ισπανό. Οπότε είναι μία απουσία με κέρδος, αφού θα πάρει ανάσες και παράλληλα ξεμπλέκει για την ώρα με τις κάρτες όντας στο όριο για αρκετό διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα