Άλλη ομάδα αλλά ίδιος στόχος!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Όλος ο ΑΡΗΣ ζει και αναπνέει για το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο για σήμερα θα κάνει μία… στάση στο Αγρίνιο.

Η σημερινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (15:00, Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr, CS) περνάει σε δεύτερη μοίρα ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” εννοείται ότι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν κοντά στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Ένα “τρίποντο” το οποίο θα επιχερήσουν να πάρουν με πολλές απουσίες και κάποια νέα πρόσωπα που έφερε στην αποστολή το ροτέισον του Άκη Μάντζιου.

ΑΡΗΣ: Άλλη ομάδα ελέω ροτέισον και απουσιών

Η αποστολή με την οποία ταξίδεψε ο ΑΡΗΣ στο Αγρίνιο είναι… συλλεκτική, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ ξανά κάτι πιο κοντινό σε αυτή.

Ακόμα και ο Πάβιτσιτς βγήκε από τη “ναφθαλίνη” και ακολούθησε την ομάδα, με τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα να είναι οι Δεληζήσης, Κυριαζής, Μενέντες και Φατόρε.

Εκτός έμειναν οι Μορόν (τιμωρημένος), Κουέστα, Ζουλ, Βερστράτε, Βέλεθ (τραυματίες), Πάρντο (ίωση), Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Ρουπ, Ματαρίτα, Κάρλσον και Χριστοδουλόπουλος.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Darida, Doukoure, Manu Garcia, Durasek, Pavicic, Suleymanov, Menendez, Saverio, Zamora, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανεβασμένος αλλά και με σημαντικές απουσίες

Η ομάδα του Πετράκη είναι σαφώς καλύτερη και πιο αποτελεσματική σε σχέση με το πολύ άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν, παραμένοντας ωστόσο υπό πίεση και έχοντας να διαχειριστεί σημαντικά πρόβληματα.

Μπαλτασάρα και Οικονόμου είναι εκτός σήμερα λόγω θλάσης, τη στιγμή που ο Πετράκης έχει ξανά διαθέσιμο τον Ντίας.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Νικολάου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα