Ο Μάντζιος και η αναμονή για παίκτες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για ακόμη μία φορά όσον αφορά το μεταγραφικό, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και για ακόμη μία φορά απάντησε λακωνικά.

Τώρα βέβαια ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το “αναμένουμε παίκτες” δημιουργεί από τη μία μία προσδοκία για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν τις επόμενες μέρες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως υπάρχει πλέον κάτι παραπάνω σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη σίγουρα ασκεί περισσότερη πίεση στη διοίκηση, αφού οι ανάγκες του ρόστερ υφίστανται παρά την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα που προηγήθηκαν του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιανουάριος μπαίνει στην τελική του ευθεία και παράλληλα ξεκίνήσε η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε των μεταγραφών. Ο ΑΡΗΣ έχει μέχρι την άλλη Τετάρτη (31/01) για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του και οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον… Κυρίως από πλευράς Μάντζιου, ο οποίος έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα να διαχειριστεί το επόμενο διάστημα, σε συνέχεια του βεβαρημένου πρώτου 20ημέρου του Ιανουαρίου που “βγήκε” με θετικά και αρνητικά για τους “κιτρινόμαυρους”.

Προτεινόμενα Άρθρα