Η δεδομένη απουσία και η διαχείριση της ενδεκάδας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε φουλ ρυθμούς μπαίνει ο ΑΡΗΣ από σήμερα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο ολοκληρώνει έναν μεγάλο κύκλο αγώνων μακριά από το “Κλεάνθης Νικελίδης”.

Τα βλέμματα στρέφονται από σήμερα στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο Περιστέρι και κατά πόσο θα προχωρήσει σε αλλαγές μαζικά ή… μετρημένα.

Η δεδομένη απουσία για τον Έλληνα τεχνικό είναι αυτή του Μόουζες Οντουμπάζιο, ο οποίος είχε δηλωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα για να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο ματς του Περιστερίου.

Το κενό αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι και αν θα επανέλθει στα πλάνα του προπονητή ή αν θα στραφεί ξανά στην επιλογή του Φατόρε. Σε κάθε περίπτωση το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Μοντόγια να μετατοπιστεί στα δεξιά της άμυνας μετά από καιρό, με τον Ρόοουζ να διεκδικεί μία θέση στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή οι επιλογές του Μάντζιου παραμένουν συγκεκριμένες, οπότε ίσως να μην αλλάξει και κάτι στην τριάδα Βερστράτε-Νταρίντα-Γκαρθία. Στα εξτρέμ η μέτρια απόδοση του Σαβέριο στα δύο τελευταία ματς ίσως ανοίξει μία θέση, με τον Μορόν και τον Ανσαριφάρντ να ερίζουν για την κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα