Κάντο όπως στον 1ο γύρο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παιχνίδι πρεστίζ, 2ης θέσης αλλά και με έξτρα κίνητρο μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό.

Δεύτερο διαδοχικό ντέρμπι για τον ΑΡΗ και μάλιστα τοπικό, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1) για την 25η αγωνιστική της Super League. 

Στην Τούμπα ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να πάρει μία νίκη πρεστίζ, η οποία παράλληλα θα του εξσφαλίσει σε μεγάλο βαθμό και τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Συν τοις άλλοις η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει μπροστά της την ευκαιρία να βγάλει αντίδραση και να αφήσει πίσω της, έως έναν βαθμό, τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Το πρεστίζ είναι το ζητούμενο και για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίεση για τη νίκη μετά τα τελευταία αποτελέσματα. 

ΑΡΗΣ: Οι γνωστές απουσίες και η κόπωση

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ματέο Γκαρσία και τον Χαβιέ Ματίγια, οι οπίοι παραμένουν στο ιατρικό δελτίο. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, πέραν της κόπωσης που υπάρχει στην ομάδα από το παιχνίδι υψηλής έντασης κόντρα στον Ολυμπιακό πριν λίγα 24ωρα. 

Παράλληλα ο Μάντζιος συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και τον Χουλιάν Κουέστα. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

ΠΑΟΚ: Ξεκούραστος και χωρίς εκπλήξεις

Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ πιο εύκολη εβδομάδα, με ένα αδιάφορο παιχνίδι Κυπέλλου και πολλές αλλαγές κόντρα στη Λαμία από τον Πάμπλο Γκαρσία. 

Πολλοί βασικοί θα επιστρέψουν στη διάθεση του Ουρουγουανού. Ο Αουγκούστο με τον Μιχάι είναι οι μοναδικοί απόντες για το σημερινό παιχνίδι. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκ, Κρμέντσικ .”

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-25η αγωνιστική Super League

-ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ (19:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “Στάδιο Τούμπας”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Σιμόν Μάρτσινιακ (Πολωνία)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάβελ Σοκολνίτσκι (Πολωνία),Τόμας Λίστεβιτς (Πολωνία)
4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Πάβελ Γκιλ (Πολωνία)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα