Το “Βικελίδης” παίρνει ξανά ζωή!

από AllAboutARIS

Από τις 26 Νοεμβρίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει περάσει πολύς καιρός…

Τρεις ολόκληροι μήνες που ο ΑΡΗΣ με τον κόσμο του χωρίστηκαν, έχοντας ως μοναδική παρένθεση το παιχνίδι Κυπέλλου στο Βόλο με την τοπική Νίκη.

Τρεις ολόκληροι μήνες στους οποίους οι φίλοι του ΑΡΗ στερήθηκαν την αγαπημένη τους ομάδα, μετά από μία… παιδική απόφαση της κυβέρνησης που έπληξε και οικονομικά την ομάδα, πέραν των άδειων κερκίδων σε κρίσιμα ματς.

Ομάδα και κόσμος ανταμώνουν ξανά σήμερα στο “Βικελίδης” μετά από περίπου 90 μέρες στο “Βικελίδης”, το οποίο οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν να πάρει ζωή σήμερα μετά από καιρό.

Δεν ήταν τυχαία άλλωστε όλες αυτές τις μέρες τα καλέσματα των παικτών μέσα από τα social media, περιμένοντας και αυτοί να αντικρίσουν ξανά τον κόσμο στις κερκίδες, παίρνοντας έτσι και μία παραπάνω ώθηση εν όψεις της δύσκολης συνέχειας.

Το σημερινό ματς πάντως δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία για να γίνει αυτό. Θυμίζουμε ότι την επόμενη Κυριακή ο ΑΡΗΣ έχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην έδρα του και λίγα 24ωρα αργότερα ακολουθεί το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Προτεινόμενα Άρθρα