Ο “καυτός” μήνας του Μορόν και τα ντέρμπι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Λορέν Μορόν… μίλησε και στην Τούμπα εκ μέρους του ΑΡΗ, βοηθώντας ώστε να μπει με το δεξί στα πλέι οφ και παράλληλα βρήκε γκολ για πρώτη φορά φέτος στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η συγκομιδή του Ισπανού, όσον αφορά το πρωτάθλημα, έφτασε τα 15 γκολ και η μάχη για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα καλά κρατεί, έχοντας ως ανταγωνισμό τον Ελ Καμπί του Ολυμπιακού (έχει επίσης 15).

Πού θα σταματήσει ο Ισπανός; Ακόμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο υπέρ του δεν είναι, αφού με το χθεσινό του γκολ επιβεβαίωσε την περίοδο φόρμας που διανύει για το πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του έναν Ιανουάριο χαμηλής παραγωγικότητας.

Το χθεσινό γκολ ήταν το 5ο για τον Μορόν στα τελευταία επτά παιχνίδια της Stoiximan Super League, αδυνατώντας να βρει δίχτυα μόνο με Γιάννενα και Παναθηναϊκό.

Εάν στην εξίσωση μπουν τα ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, τότε μιλάμε για πέντε γκολ σε εννέα παιχνίδια που όμως δεν αλλοιώνει καθόλου τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Βάσει αριθμών ο Μορόν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό του στον ΑΡΗ, βάζοντας παράλληλα την σφραγίδα του σε ακόμη ένα ντέρμπι

Ο Μορόν των μεγάλων αγώνων

Ο Ισπανός σκόραρε για πρώτη φορά φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ και έφτασε τα τρία γκολ σε ντέρμπι φέτος, έχοντας ένα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και το εύστοχο πέναλτι της περασμένης εβδομάδας με το οποίο ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε την ΑΕΚ.

Είναι μία κατηγορία αγώνων στην οποία ο 29χρονος επιθετικός δεν… εμφανιζόταν ιδιαίτερα αλλά τείνει να το αλλάξει την τελευταία εβδομάδα και στην συνέχεια των πλέι οφ έχει την ευκαιρία να ενισχύσει τη στατιστική του.

Προτεινόμενα Άρθρα