Ρόουζ: “Νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ – Θα δώσω ό,τι καλύτερο έχω για το Κύπελλο”

από AllAboutARIS

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” στην ΕΡΤ3, μιλώντας για την επιστροφή του στον ΑΡΗ και το Κύπελλο Ελλάδος που βρίσκεται μπροστά.

“Ήταν μια όμορφη εβδομάδα για εμάς. Νίκη προχθές και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Τέλεια εβδομάδα” σημείωσε αρχικά για την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Για τα σημεία που έκαναν τη διαφορά και το βασικό δίδυμο Φαμπιάνο-Μπράμπετς:

“Το πάθος σίγουρα. Οι Φαμπιάνο και Μπραμπετς έκαναν όντως εξαιρετική δουλειά. Είναι δυο απίστευτοι παίκτες. Δουλέψαμε όμως όλοι μαζί έχοντας έναν στόχο, τους τρεις βαθμούς”

Για τον υπάρχει ικανοποίηση για την πορεία της ομάδας:

“Μέχρι στιγμής είμαστε χαρούμενοι. Χάσαμε δυστυχώς κάποιους βαθμούς που αν τους είχαμε θα ήμασταν πιο κοντά στην τέταρτη θέση. Παρόλα αυτά έχουμε στόχο την 4η θέση. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Επίσης έχουμε και το κύπελλο που είναι ο βασικός μας στόχος. Είναι το όνειρο των φίλων μας αλλά και δικό μας. Οπότε ως τώρα είναι μια καλή σεζόν.”

Για το Κύπελλο που κατέκτησε με την Λέγκια και αυτό που έχει την ευκαιρία να πάρει με τον ΑΡΗ:

“Είναι σημαντικό να κερδίζεις αγώνες, να κερδίζεις τίτλους και αυτό θέλω να το νιώσω κι εδώ στη Θεσσαλονίκη με τους φίλους μας που είναι φανταστικοί. Οπότε θα δώσω ότι καλύτερο έχω, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου προκειμένου να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο. Τον σημαντικότερο στην καριέρα μου. Θέλω να κερδίσω αυτόν τον τίτλο”.

Για ποιο λόγο τον χαρακτήρισε ως τον σημαντικότερο:

“Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, μου αρέσει ο κόσμος εδώ, μου αρέσει η ομάδα μου για αυτό θέλω να τα καταφέρουμε”.

Για τον Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού με τον οποίον συνυπήρξαν πέρσι στη Λέγκια:

“Ναι κερδίσαμε μαζί τον τίτλο πέρυσι και θέλει κι αυτός όπως κι εγώ να κάνουμε το νταμπλ στα κύπελλα. Εγώ όμως το θέλω περισσότερο. Είναι ένας καλός παίκτης. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι όμως η ομάδα μας είναι έτοιμη για τη μάχη. Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο”.

Είπες αρκετές φορές ότι νιώθεις σαν το σπίτι σου. Πώς βλέπεις τον εαυτό σου μετά από 5 χρόνια;

“Μπορεί να κλείσω την καριέρα μου στην Ελλάδα, μπορεί να φύγω. Πράγματι νιώθω σαν το σπίτι μου εδώ, είμαι χαρούμενος. Μου αρέσει η ενέργεια, μου αρέσει ο κόσμος. Όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη την Ελλάδα. Μαθαίνω ελληνικά και ψάχνω να μείνω εδώ αφού τελειώσει η καριέρα μου”.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα