Πόσο “φούσκωσε” τους μέσους όρους του ο “διπλός” Ντε Σόουζα

από ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΓΟΛΙΑΣ
O Ντε Σόουζα ήταν ο κορυφαίος του  ΑΡΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό, βάσει ranking. Τελείωσε το ματς με 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας κάνει νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ. Ήταν πολύ αλλαγμένος προς το καλύτερο σε σχέση με την εικόνα που εμφάνισε κατά την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και “φούσκωσε” αρκετά τους μέσους όρους του κόντρα στους “πράσινους”. Ας δούμε…
Πριν το ματς με το σύνολο του Αταμάν, ο Ντε Σόουζα είχε 5,2 βαθμούς άμα ματς στο ranking σχετικά με τη Basket League και αυτόν τον μέσο όρο τον τετραπλασίασε με τους 21 βαθμούς την Δευτέρα (13/5). Ακόμη, προτού αντιμετωπίσει ο  ΑΡΗΣ τον Παναθηναϊκό, ο Ντε Σόουζα “κατέβαζε” 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο.
Χθες (13/5), ήδη είχε έξι ριμπάουντ στο ημίχρονο και με την επίδοση των 12 “σκουπιδιών” κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ανγκολέζος ήταν 3,6 πάνω σε σχέση με τον μέσο όρο που είχε στα ριμπάουντ. Πάμε και στο σκοράρισμα. Ο Ντε Σόουζα πέτυχε 14 πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό, δηλαδή 2,7 φορές πάνω σε σχέση με τον μέσο όρο που είχε, αφού πριν το ματς της Δευτέρας ο Ανγκολέζος πετύχαινε 5,5 πόντους ανά αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα