Ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών ο ΑΡΗΣ Midea

από Γιώργος Γκάτος

Μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στον Προμηθέα, με το buzzer beater τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου, ο ΑΡΗΣ Midea μπαίνει απόψε στη μάχη (20:00 – Novibet AllAboutARIS TV LIVE STREAMING, AllAboutARIS.gr, ΕΡΤ3) για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Ο ΑΡΗΣ Midea δεν είχε εύκολη εβδομάδα προετοιμασίας, με τον Ρόνι Χάρελ, τον Τζόναθαν Σταρκ και τον Σίλβιο Ντε Σόουζα να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Μάλιστα, ο πρώτος τέθηκε νοκ-άουτ με οστικό οίδημα, ενώ οι άλλοι δύο ταξίδεψαν κανονικά στη πρωτεύουσα για την αποψινή αναμέτρηση, έχοντας χάσει προπονήσεις.

Τη θέση του Ρόνι Χάρελ πήρε ο Έρικ Ριντ Τζούνιορ, στην εξάδα των ξένων. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη καλύτερη κατάσταση της σεζόν, μερικά 24ωρα μετά την κατάκτηση της Euroleague. Μάλιστα, έχει ανακοινωθεί sold out για την αποψινή αναμέτρηση στο “Νίκος Γκάλης” του ΟΑΚΑ.

Οι “Κιτρινόμαυροι” θέλουν να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό, με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς να διεξάγεται το απόγευμα της Κυριακής (2/6 – 16:45).

Διαιτητές: Τσολάκος, Τηγάνης, Μαγκλογιάννης

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ3

Προτεινόμενα Άρθρα