Ισπανικά ΜΜΕ: «Κάντιθ κι άλλες ομάδες θέλουν τον Μορόν»

από AllAboutARIS

Άρχισαν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για τον Λόρεν Μορόν. Η αρχή γίνεται από την ιστοσελίδα elmira, η οποία αναφέρει ότι για τον φορ του ΑΡΗ ενδιαφέρεται η Κάντιθ, που φέτος υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία, όπως κι άλλες ομάδες από την Ισπανία.

“Πολλοί σύλλογοι στην Ισπανία έχουν ενδιαφερθεί για τον Λόρεν Μορόν και πολλοί από αυτούς τον έχουν στην ατζέντα τους. Μέσα σε αυτούς  είναι και η Κάντιθ, μια ομάδα που μόλις υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία και θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα για να είναι ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί για να πετύχει την πολυαναμενόμενη επιστροφή στην Πρώτη κατηγορία”, αναφέρει αρχικά και προσθέτει:

“Αν και ο Λόρεν Μορόν θέλει να επιστρέψει στην Ισπανία , καθώς πιστεύει ότι έχει πετύχει τον στόχο του να ξεχωρίσει στην Ελλάδα και να χρησιμοποιήσει τον ελληνικό σύλλογο ως γέφυρα, η πραγματικότητα είναι ότι έχει υψηλές αξιώσεις. Τόσο στο οικονομικό όσο και στο αθλητικό.

Κατ’ αρχήν, η ιδέα του Λόρεν Μορόν είναι να υπογράψει σε μια ομάδα της Πρώτης Κατηγορίας. Για το λόγο αυτό, και παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον του Κάντιθ φαίνεται να του αρέσει, δεν είναι απόλυτα πεπεισμένος”.

Προτεινόμενα Άρθρα