Στην λίστα της Μόντσα οι Πίρλο και Νέστα, για τη θέση του προπονητή

από AllAboutARIS

Η Μόντσα προβιβάστηκε στην Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία της το 2021 και στα τρία χρόνια που ακολούθησαν είχε τον Ραφαέλε Παλαντίνο στον πάγκο της, με τον ίδιο να κρατάει σταθερά το τιμόνι και να ανανεώνει την παραμονή των μπιανκορόσι στα μεγάλα σαλόνια.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως η νέα σεζόν θα τον βρει κάτω από νέα ποδοσφαιρική στέγη (τα ρεπορτάζ τον θέλουν να είναι μεταξύ των υποψηφίων για τη διαδοχή του Βιτσέντσο Ιταλιάνο στην Φιορεντίνα) και η διοίκηση της Μόντσα χτενίζει ήδη την προπονητική αγορά, με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο να αποκαλύπτει πως ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει καταλήξει σε τρία ονόματα.

Τα δύο μάλιστα έχουν άριστη σχέση μαζί του αφού ήταν παίκτες της Μίλαν την εποχή που εκείνος ήταν αντιπρόεδρος των ροσονέρι (με πρόεδρο τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι): ο νυν προπονητής της Σαμπντόρια Αντρεά Πίρλο και ο νυν της Ρετζιάνα, Αλεσάντρο Νέστα.

Όσον αφορά στον τρίτο της λίστας των εκλεκτών, αυτός είναι ο Μάρκο Μπαρόνι, ο οποίος εξασφάλισε την παραμονή της Βερόνα στην κορυφαία κατηγορία και ψάχνει και εκείνος ένα νέο βήμα στην προπονητική καριέρα του.

Προτεινόμενα Άρθρα