Καστρίτης: «Η κουλτούρα μας να τα δίνουμε όλα για τον κόσμο μας» (vid)

από Σταμάτης Μουρελής

Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Εδώ τελειώνει η φετινή μας παρουσία εντός έδρας, έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα, ξεκούραστοι και φρέσκοι για να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση. Κρατάω την προσπάθεια των παιδιών, με τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, τις απουσίες, τα πολλά φάουλ. Τους βγάζω το καπέλο, μία ανάσα ακόμα για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Δεν έχω λόγια για τον κόσμο, για την εκπληκτική στήριξη του μέσα στην σεζόν, για ότι καταφέραμε, για τους αγώνες που δώσαμε. Τους ευχαριστούμε».

Επίσης πρόσθεσε: «Είναι η κουλτούρα μας, στόχος είναι να δίνουμε ότι έχουμε και στο τέλος να κοιτάμε το ταμπλό. Δεν ήμαστε τέλειοι αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν ανταποκριθήκαμε στην κουλτούρα μας. Ο κόσμος μας στήριξε και ναι υπάρχει αυτή τη σύνδεση με τους παίκτες, το είδαμε και σήμερα. Ο κόσμος πάντα είναι δίπλα στην ομάδα, βλέπει την προσπάθεια και έτσι γίνεται αυτή η σύνδεση».

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε για το αν θα παίξουν Χάρελ και Σανόγκο στο Περιστέρι: «Μάλλον αν είχαμε κι άλλα ματς, θα σας έλεγα πως δεν θα παίξουν για να μην έχουν κάτι χειρότερο. Αλλά επειδή είναι ένα παιχνίδι και οι δύο θέλουν να παίξουν, είναι αυτή η… τρέλα που κουβαλάμε σαν ομάδα. Αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα αν θα παίξουν ή όχι» και συμπλήρωσε: «Για τον κόσμο παίζουμε, τις οικογένειες μας, όσοι είναι δίπλα στην ομάδα. Όσο ο κόσμος είναι ευχαριστημένος, εμείς νιώθουμε 10 φορές καλύτερα.»

 

Προτεινόμενα Άρθρα