Η αγορά θα κρίνει περαιτέρω κινήσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει βγει τις τελευταίες εβδομάδες στην αγορά με συγκεκριμένες προτεραιότητες, όπως αυτή του αριστερού μπακ, του 6αριού ή αυτές στα εξτρέμ.

Κάποιες από αυτές τις κινήσεις ιδανικά πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ώστε να “χτιστεί” σε μεγάλο βαθμό η ομάδα που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα όμως -και πέραν των συμπληρωματικών επιλογών- υπάρχουν εκείνες που θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό από αυτά που θα προσφέρει η αγορά στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κάποιοι παίκτες έχουν συμβόλαιο αλλά παραμένουν σε μία… γκρι ζώνη -ένα παράδειγμα το κέντρο- και δεν αποκλείεται τα δεδομένα για αυτούς να αλλάξουν στη διάρκεια του καλοκαιριού ανάλογα με το τί μπορεί να βρει ο ΑΡΗΣ στην αγορά.

Δεν μιλάμε φυσικά για μαζικές αλλαγές αλλά για περισσότερο στοχευμένες προσθαφαιρέσεις που ενδεχομένως γίνουν στην προσπάθεια αναβάθμισης του ρόστερ, την οποία ο ΑΡΗΣ φιλοδοξεί ότι θα ξεκινήσει με το πρώτο και βασικό… κύμα μεταγραφών τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα