Νέα χαρακτηριστικά στην «ελληνική» γραμμή των ψηλών

από Γιώργος Γκάτος

Ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Γιώργος Γκιουζέλης είναι τα δύο νέα πρόσωπα στη γραμμή των ψηλών του ΑΡΗ, σε ό,τι αφορά τον Ελληνικό κορμό.

Ο Γιάννης Καστρίτης επέλεξε δύο Έλληνες παίκτες που θα δώσουν βάθος στη γραμμή των ψηλών, επιλέγοντας κάποια χαρακτηριστικά τα οποία ίσως και να τα στερήθηκε πέρσι.

Ο Μάνος Χατζηδάκης έχει κινήσεις κοντά στο καλάθι ενώ παράλληλα διαθέτει και ένα κορμί το οποίο μπορεί να έρθει και να δώσει λύσεις, χωρίς η ομάδα να πάει στο small ball, κάτι στο οποίο αναγκαστικά πήγαινε πέρσι ο Έλληνας τεχνικός, μετά τον τραυματισμό του Μπέιτς και το κόψιμο του Μπάνκστον. Και τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν αντίστοιχες επιλογές Ελλήνων παικτών, για όγκο στη ρακέτα, αλλά σε καμία περίπτωση με τις περγαμηνές του Μάνου Χατζηδάκη, ο οποίος είναι και διεθνής με την Εθνική στα παράθυρα και υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Το ίδιο και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος διαθέτει μια εμπειρία από την πρώτη κατηγορία και δεν θα διστάσει να εκτελέσει και κάποια μακρινά σουτ, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Οι δύο Έλληνες ψηλοί θα δώσουν βάθος στην ομάδα, σε μια σεζόν ιδιαίτερα απαιτητική, όπως αναμένεται και η φετινή, αν πάρουμε παράδειγμα από πέρσι.

Προτεινόμενα Άρθρα