Τετάρτη και Παρασκευή μη απαρτία, την Πέμπτη απαρτία;

από AllAboutARIS

Η Super League ανακοίνωσε σήμερα ότι την προσεχή Πέμπτη 11/7, στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Εκεί θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Αυτά είναι:

1/ Ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 και συναφή θέματα.

2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 (κλειδάριθμοι και λοιπά συναφή θέματα).

3/ Ορισμός αγώνων τριών (3) πρώτων αγωνιστικών ημερών της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 (εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο ή / και στην Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Δ.Σ.).

4/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Super League Κ19 αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

5/ Εμπορικά θέματα – σύναψη συμβάσεων του Συνεταιρισμού.

6/ Πρόταση ΠΑΕ Βόλος σχετικά με τα Πρωταθλήματα της Super League K15 & K17, αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

7/ Διάφορα.

Να σας θυμίζουμε μία άλλη ανακοίνωση της Λίγκας πριν από μερικές ημέρες.

“Ανακοινώνεται ότι, την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 στις 11:30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25.

2/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση”.

Δηλαδή η γενική συνέλευση για το φορμάτ του νέου πρωταθλήματος είναι την προσεχή Τετάρτη, όπου, όπως έχει αναφέρει προ καιρού το AllAboutARIS, μάλλον δεν θα υπάρξει απαρτία, γιατί θέλουν να οδηγήσουν την απόφαση σε τρίτη γενική συνέλευση, όπου απλά θα χρειαστεί πλειοψηφία. Την επόμενη μέρα όμως, θα είναι όλοι παρόντες για το διοικητικό συμβούλιο. Και την Παρασκευή θα… λείπουν για να μην υπάρχει ξανά απαρτία;

Και βέβαια με το μεγάλο σκάνδαλο, που έχουμε γράψει εδώ και καιρό, να είναι, σύμφωνα με την πρόταση του Βόλου (;), πως ενώ οι άλλοι μεταφέρουν τους βαθμούς από το πρωτάθλημα,  για τις θέσεις 5-9 οι ομάδες θα αρχίσουν από το μηδέν! Γιατί γνωρίζουν πως αν ο ΑΡΗΣ δεν μπει τετράδα και μείνει πέμπτος, πολύ πιθανόν να έχει μεγάλη διαφορά από τους… από κάτω του.

Για μία ακόμη φορά θα αποδείξουν ότι ο στόχος τους δεν είναι η κάθαρση ή η εξυγίανση, αλλά να ελέγχουν το ποδόσφαιρο και να μπορούν να… αποφασίζουν και μέχρι για το ποιες ομάδες θα βγουν στην Ευρώπη.

Θα περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την Τετάρτη για να δούμε αν θα επιβεβαιωθούμε ή αν θα υπάρξει απαρτία…

Προτεινόμενα Άρθρα