Σπάθας: «Κατόπιν εντολής του Μαρινάκη στη Θεσσαλονίκη – Στηρίζουμε Γκαγκάτση»

από AllAboutARIS

Όχι ότι πέφτει κανείς από τα σύννεφα, αλλά επειδή ειπώθηκε και δημόσια, καλό είναι να μεταφερθεί για να μπορέσει να το διαβάσει και ο κόσμος. Διότι είναι αλήθεια, πως πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν είδαμε να προβάλετε η συγκεκριμένη δήλωση.

Πρόκειται για μία τοποθέτηση, του πρόεδρου της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννη Σπάθα, ο οποίος εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης στα γραφεία της στο ΣΕΦ, χθες το απόγευμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζετε τις εξελίξεις στην ΕΠΟ. Δεν κρυφτήκαμε, είμαστε κοντά σε αυτούς που ξεκινούν το νέα αγώνα, γιατί είναι δίπλα και ο Ολυμπιακός.

Εγώ είναι αλήθεια ότι παρευρέθηκα κατόπιν εντολής του Προέδρου του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Θεσσαλονίκη, που έγινε η συγκέντρωση με το νέο αυτό άνθρωπο, τον κ. Γκαγκάτση, που θα κατέβει υποψήφιος.

Ξέρετε πολύ καλά ότι προσωπικά εγώ και η διοίκηση είμαστε και υποστηρίζουμε ποδοσφαιρικά τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι πάντα κοντά μας και στηρίζει τις προσπάθειες της Ένωσης».

Προτεινόμενα Άρθρα