Γκιουζέλης: “Πήρα την απόφαση να έρθω, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο με τον κόουτς” (vid)

από AllAboutARIS

Καλεσμένος στην εκπομπή Novibet ALLABOUTARIS TV Basketball Edition, ήταν ο Γιώργος Γκιουζέλης. Ο νέος παίκτης του ΑΡΗ μίλησε στους Σταμάτη Μουρελή και Γιώργο Γκάτο για την απόφαση να συνεχίσει στον ΑΡΗ, για τον Γιάννη Καστρίτη, αλλά και το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Μεταξύ άλλων, είπε:

Για το ότι και παλαιότερα υπήρχε “φλερτ” με τον ΑΡΗ: “Eίχα μιλήσει κι άλλες φορές με τον κόουτς. Νομίζω, είχε έρθει η στιγμή για να έρθω στην ομάδα. Ηταν από τους πρώτους που μίλησα ο κόουτς. Πήρα την απόφαση να έρθω, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο με τον κόουτς”.

Για τον ελληνικό κορμό: “Το να δεχτώ την πρόκληση να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ, είναι και το γεγονός πως στηρίζει σε Ελληνες. Είναι τεράστια ευκαιρία που θα συνεχίσω με τον κόουτς. Οι Ελληνες παίκτης βοηθούν στην προσαρμογή στον ξένων”.

Για το τι ζήτησε ο Καστρίτης: “Αυτό που μου ζήτησε ο κόουτς, είναι αυτό που μου αρέσει, να βγάζω ενέργεια την άμυνα. Επιθετικά, το τι θα γίνει, εξαρτάται από τον κόουτς και τους δημιουργούς της ομάδας. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω αμυντικά, με την ενέργεια και τα ριμπάουντ”.

Προτεινόμενα Άρθρα