Ξεμπρόστιασμα..live για τα μετάλλια από τον ρεπόρτερ ΕΠΟ (vid)

από AllAboutARIS

Με βάση την γνωστή υπόθεση για τα μετάλλια και την τιμωρία του ΑΡΗ, αποκαλύπτουμε ένα βιντεάκι το οποίο έχει ανεβεί στο MonoBala.gr που φυσικά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον ΑΡΗ, και είναι το Live του συγκεκριμένου site μετά τον τελικό κυπέλλου.

Σε αυτό λοιπόν υπάρχει μαρτυρία του Ανδρέα Σερεβέτα που είναι ρεπόρτερ Εθνικής ομάδας, ΕΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΗ, περιγράφει Live το τι συμβαίνει σε σχέση με την υπόθεση των μεταλλίων.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν δημοσιογράφος ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ΑΡΗ, ίσα ίσα είναι ρεπόρτερ ΕΠΟ και Εθνικής ομάδας, περιγράφει στον Πάνο Βόγλη που βρίσκεται στο στούντιο του MonoBala.gr:  «Ότι μπροστά μου αυτή τη στιγμή live ο Γιώργος Γκουγκουλιάς ρωτάει τους ανθρώπους της ΕΠΟ τι θα γίνει γιατί δεν μας φωνάζετε να πάρουμε τα μετάλλια».

Είναι ένα απίστευτο ξεμπρόστιασμα της προπαγάνδας αλλά και ένα στοιχείο που αποδεικνύει πως ο ΑΡΗΣ αν δεν αθωωθεί στην δευτεροβάθμια εφέσεων θα πρόκειται ξεκάθαρα για μια στημένη απόφαση, καθώς επαναλαμβάνουμε το βιντεάκι αυτό και η μαρτυρία του συναδέλφου είναι Live λίγο μετά τον τελικό και περιγράφει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι της ΕΠΟ.

@allaboutaris.grΞεμπρόστιασμα από τον ρεπόρτερ ΕΠΟ για το σκάνδαλο με τα μετάλλια #arisfc #kipello #aris #allaboutaris #allaboutaristv #allaboutarisgr #epo #telikos

♬ πρωτότυπος ήχος – ALLABOUTARIS.GR

 

Προτεινόμενα Άρθρα