Ατόπημα Μονεβασιώτη απέναντι σε Γκάλη στα γενέθλια του

από AllAboutARIS

Ο κ. Μονεβασιώτης σε μία προσπάθεια του να πουλήσει… οπαδιλίκι στον κόσμο του Ηρακλή προχώρησε σε ένα ατόπημα αφού έφτασε στο σημείο όχι μονο να συγκρίνει τον Νίκο Γκάλη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, την ημέρα των γενεθλίων του «Νικ», αλλά και να αμφισβητήση την ελληνικότητα του.
«Ξέρετε ποιος είναι ο κορυφαίος μπασκεμπολίστα Έλληνας όλων των εποχών, τι θα μου απαντήσετε; Όχι ο Γκάλης που ήρθε από την Αμερική. Ο Διαμαντίδης από τον Ηρακλή. Αυτός είναι ο κορυφαίος».
Δηλαδή κ. Μονεβασιώτη ο Γκάλης που γεννήθηκε από Έλληνες γονείς στις Η.Π.Α δεν είναι Έλληνας; Την ίδια στιγμή που λίγο νωρίτερα ανέφερε πως ο Βασίλης Χατζηπαναγής είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς στην Τασκένδης της πρώην ΕΣΣΔ.
Το πρώτο ατόπημα έχει να κάνει με την καταγωγή του Νίκου Γκάλη που είναι φυσικά Έλληνας ομογενής όπως και ο Βασίλης Χατζηπαναγής.
Το δεύτερο είναι η μπασκετική σύγκριση με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος βέβαια στον Παναθηναϊκό έγινε ο παίκτης που θαυμάσαμε όλοι με την Εθνική Ελλάδος.
Κ. Μονεβασιώτη ο ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ είναι ο κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών, μεγαλούργησε στον ΑΡΗ τον «ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ» του ελληνικού μπάσκετ με την φανέλα του οποίου έφτασε στο ανώτερο επίπεδο. Είναι μέλος του Hall Of Fame του ΝΒΑ αλλά και της FIBA. Καλό θα ήταν λοιπόν να μάθετε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, πριν μιλάμε για τον κορυφαίο όλων και τον ΑΡΗ. Και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του, το οποίο προφανώς και δεν γνώρισε ο συγκεκριμένος κύριος.

Προτεινόμενα Άρθρα