Η τελευταία “σημαία” του Βίγκο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Λίγα 24ωρα ακόμα μέχρι την επιστροφή του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη και με το ενδιαφέρον στα μεταγραφικά να παραμένει… ζεστό τα τελευταία 24ωρα.

Τα φιλικά της Ολλανδίας και τα ονόματα των Σιφουέντες-Μοντσού έφεραν σε δεύτερη μοίρα μία ακόμη κίνηση που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΑΡΗΣ και συγκεκριμένα αυτή του Ούγκο Μάγιο.

Η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τον 33χρονο μπακ από τα μέσα της εβδομάδας και απομένει να περάσει ιατρικά ώστε ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ένας παίκτης που εφόσον έρθει στη Θεσσαλονίκη μόνο άγνωστος δεν θα είναι για την πλειοψηφία του ρόστερ. Ισπανοί και άλλοι που έχουν περάσει από τη χώρα της Ιβηρικής γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τον παίκτη=σύμβολο του Βίγκο. Τον ποδοσφαιριστή που εδώ και 15 χρόνια αποτελεί τον τελευταίο παίκτη ο οποίος προβιβάστηκε από τις ακαδημίες της Θέλτα στην 1η ομάδα, δίχως να περάσει από την 2η ομάδα του συλλόγου.

Είναι μία από τις πληροφορίες που έδωσε στο AllAboutARIS.gr ο ρεπόρτερ της Θέλτα, Χοσέ Ραμό Κάστρο, καταγράφοντας το προφίλ του 33χρονου αγαπημένου παιδιού του Βίγκο… Της τελευταίας μεγάλης” σημαίας” της Θέλτα…

“Ο Ούηκο είναι έμπειρος παίκτης, βγάζει χαρακτήρα στην άμυνα αλλά είναι καλός και στις προωθήσεις του. Με τη Θέλτα σκόραρε κατά καιρούς κάποια σημαντικά γκολ”, είχε αρχικά ο Κάστρο, συνεχίζοντας να σκιαγραφεί το προφίλ του Μάγιο.

“Πάντα ήταν από τους κορυφαίους σε φυσική κατάσταση, αν και με τα χρόνοα αυτό φυσιολογικά περιορίζεται. Οπως και η ταχύτητα… Είναι καλός με το κεφάλι για το ύψος του. Μάλιστα κάποιες φορές χρειάστηκε να παίξει και στόπερ. Σίγουρα μιλάμε για ‘έναν παίκτη στα 33 αλλά με την ποιότητα και την εμπειρία του να μην αμφισβητούνται”.]

Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να προσθέσει μία ισχυρή προσωπικότητα στο ρόστερ του. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Πιόνε Σίστο, με τον οποίο ο Μάγιο ήταν συμπαίκτης για τέσσερα χρόνια στη Θέλτα. Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν η ηλικία αποτελεί για αυτόν απλά έναν αριθμό, όπως και στην περίπτωση του Νταρίντα,

Προτεινόμενα Άρθρα