Μετά την… Λέσχη Ποντίων, τώρα και… Λέσχη Φίλων Βόλου

από AllAboutARIS

Μια… ακόμα λέσχη κάνει την εμφάνιση της, που τυγχάνει και αυτή τη φορά να είναι κατά του ΑΡΗ.

Μετά την περιβόητη Λέσχη Ποντίων, έκανε την εμφάνιση η Λέσχη Φίλων Βόλου, η οποία εξέδωσε… ανακοίνωση για την δικαίωση της έφεσης του ΑΡΗ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η απόφαση του εφέτη αθλητικού Δικαστή Μελισσινού, με την οποία καταργείται η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο, αφού συνιστά βάναυση προσβολή της νοημοσύνης μας, αποτελεί κατάφορη παραβίαση των κανόνων Δικαίου που διέπουν το ποδόσφαιρο και καταργεί κάθε έννοια Δικαίου.

Τέτοιες αποφάσεις αποτελούν ντροπή και ευτυχώς για το ποδόσφαιρο που ο Δικαστής που την εξέδωσε αντικαθίσταται σε λίγες ημέρες. Ας τον χαίρονται στην Θέμιδα. Αλήθεια τώρα θα εκδικάζει και ποινικές υποθέσεις;

ΥΓ. Ηταν σε κάποιο κότερο και κουνούσε όταν έπαιρνε την απόφαση.»

Εντύπωση προκαλεί η εμφάνιση της Λέσχης Φίλων Βόλου… στα μέσα του καλοκαιριού και με την θερμοκρασία στα ύψη, την ώρα που δεν προχώρησε σε ανακοινώσεις όταν για μήνες το Πανθεσσαλικό ήταν κλειστό, αφού ήταν και το μοναδικό γήπεδο εν Ελλάδι στο οποίο δεν είχαν τοποθετηθεί κάμερες και τουρνικέ.

Για μήνες, ο Βόλος έδινε… μάχη παραμονής και οι φίλαθλοι του, συμπεριλαμβανομένης και της Λέσχης Φίλων Βόλου, δεν μπορούσαν να δώσουν το «παρών». Ευτυχώς όμως, η ομάδα τους… σώθηκε.

Παράλληλα, προκαλείται και άλλη απορία, αφού ο συντάκτης ή η συντακτική ομάδα της… Λέσχης Φίλων Βόλου, παρέλειψε να σχολιάσει της αποφάσεις υπ αριθμόν 54/2004 του πειθαρχικού οργάνου της SL1 και την υπ. αριθμόν απόφαση 17/2024 της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ακόμα μια… ανυπόγραφη ανακοίνωση, κατά του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα