Φρίντεκ… και κάτι ακόμα υπό προϋποθέσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μάρτιν Φρίντεκ είναι προ των πυλών του “Κλεάνθης Βικελίδης”‘ και δεν αποκλείεται ακόμα και τις επόμενες ώρες να οριστικοποιηθεί η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Για καιρό ο ΑΡΗΣ αναζητούσε μία επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας και κυρίως βασική. Ο Τσέχος αμυντικός όμως ίσως να μην είναι αυτή.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν αποκλείεται να κινηθούν για ακόμη έναν αριστερό μπακ και υπό προϋποθέσεις βασικό, έχοντας τον Τζόναθαν Σίλβα και όχι μόνο στα υπόψιν τους.

Με αυτή την προοπτική λοιπόν, δεν αποκλείεται ο Φρίντεκ να αποτελέσει μία εξτρά επιλογή και παράλληλα να ανοίξει η πόρτα της εξόδου για τον Φράνκο Φεράρι. Ο Αργεντινός αμυντικός άλλωστε βρίσκεται σε μία… γκρι ζώνη από το ξεκίνημα του καλοκαιριού όσον αφορά το μέλλον του, το οποίο εξ αρχής γνώριζαν στον ΑΡΗ ότι θα εξαρτηθεί από την προσθήκη ή τις προσθήκες που θα γίνουν. Και δεν αποκλείεται πλέον να είναι παραπάνω από μία, εφόσον κλείσει κάποιος ακόμα από τους υπάρχοντες ως επιλογές ή κάποια άλλη περίπτωση που μπορεί να προκύψει μέχρι το φινάλε των μεταγραφών.

Προτεινόμενα Άρθρα