Μάιλς: “Ενθουσιασμένος για όλα, η άμυνα είναι θέμα ενέργειας και έχω αρκετή!” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μάικ Μάιλς έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, δείχνοντας ενθουσιασμένος από τώρα που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον ΑΡΗ.

“Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για τον ΑΡΗ, να γνωρίσω την πόλη,, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου”, είπε αρχικά ο Μάιλς και αναφέρθηκε στις επαφές του με τον Γιάννη Καστρίτη.  “Δεν είπαμε πολλά. Σίγουρα θα πούμε περισσότερο από αύριο. Μιλήσαμε λίγο πάντως”.

Ερχόμενος στον ΑΡΗ ο Αμερικανός θα βρει κι άλλους παίκτες απο την G-League… “Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξω με παιδιά που ήμασταν αντίπαλοι. Είμαι εξίσου χαρούμενος όμως που θα γνωρίσω και καινούργια άτομα στην ομάδα”.

Οσον αφορά τον ίδιο, φρόντισε να σκιαγραφήσει το προφίλ του πριν τον δουν οι φίλοι του ΑΡΗ στο παρκέ. “Είμαι σκληρός παίκτης. Μου αρέσει να σκοράρω αλλά και να κάνω τους παίκτες μου χαρούμενους με πάσες. Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί. Η άμυνα είναι θεμα ενέργειας και μου αρέσει”.

Πριν έρθει στη Θεσσαλονίκη, ο Μάιλς έψαξε για τον ΑΡΗ και… έπεσε πάνω στον Γκάλη. “Εψαξα κάποια πράγματα και είδα ότι ο αριθμός που αποσύρθηκε (σ.σ. γέλια). Είδα αρκετά για το κλαμπ, τους συμπαίκτες μου, την πόλη και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. “

Προτεινόμενα Άρθρα