Ρεσιτάλ Ιμπραχίμοβιτς στην παρουσίαση του Μοράτα (vid)

από AllAboutARIS

Η Μίλαν παρουσίασε την Παρασκευή (9/8) τον Άλβαρο Μοράτα, με τον πρώην φορ της Ατλέτικο να συστήνεται για πρώτη φορά στους εκπροσώπους του Τύπου ως ποδοσφαιριστής των ροσονέρι και να δίνει υπόσχεση όχι μόνο για γκολ αλλά και για τίτλους με την νέα του ομάδα.

Δίπλα του στην αίθουσα συνεντεύξεων καθόταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ως εκπρόσωπος της διοίκησης του συλλόγου, με τον Σουηδό άλλοτε σούπερ σταρ των γηπέδων να βρίσκει την ευκαιρία για να κλέψει την παράσταση με τις ατάκες του.

“Θέλω να δώσω ένα καλωσόρισμα στον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης. Εκείνο που ψάχναμε ήταν ένας ολοκληρωμένος φορ, παρών τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο μέσα σε επτά ημέρες, αυτή είναι η τέταρτη ημέρα. Ο Άλβαρο έχει το dna της Μίλαν και είναι γεννημένος νικητής, θα μπει πολύ εύκολα στο γκρουπ”, τόνισε αρχικά ο “Ίμπρα” για να ρίξει στο τραπέζι ακόμη ένα ατού των ποδοσφαιριστών της Μίλαν, την ομορφιά.

“Ο Μοράτα είναι όμορφος και αυτός, όλοι οι παίκτες της Μίλαν είναι όμορφοι. Θα πρέπει να αφήσουμε τον Πάβλοβιτς να μακρύνει τα μαλλιά του για να μπορέσει να γίνει και εκείνος όμορφος”.

Προτεινόμενα Άρθρα