Εθνική Αγγλίας: Με υπηρεσιακό προπονητή τον Λι Κάρσλεϊ στο Nations League

από AllAboutARIS

Ο Λι Κάρσλεϊ ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην Εθνική Αγγλίας ενόψει των αγώνων της στο Nations League με την Αγγλική Ομοσπονδία (FA) να βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου τεχνικού των “τριών λιονταριών”.

Ο Κάρσλεϊ θα καθίσει στον πάγκο των Άγγλων για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου απέναντι σε Ιρλανδία και Φινλανδία και το σκεπτικό είναι να παραμείνει στον πάγκο για όλο το φθινόπωρο. Ο 50χρονος τεχνικός θα αποχωρήσει προσωρινά από τη θέση του προπονητή της Κ21 της Αγγλίας, την οποία κατέχει από το 2021 με τον Μπεν Φούτσερ να τον αντικαθιστά για όσο χρειαστεί.

Σύμφωνα με αναφορές από το Νησί, τα δύο επικρατέστερα ονόματα για να διαδεχθούν μόνιμα τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας είναι ο Έντι Χάουι και ο Γκρέιαμ Πότερ. Μάλιστα στην FA είχαν εξετάσει και την προπονήτρια της Εθνικής Γυναικών της Αγγλίας, Σαρίνα Βίγκμαν για τη θέση.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Κάρσλεϊ έκανε τις εξής δηλώσεις: “Είναι τιμή μου να αναλάβω να ηγηθώ της ομάδας της Αγγλίας σε προσωρινή βάση. Καθώς γνωρίζω πολύ καλά τους παίκτες και τον κύκλο του διεθνούς ποδοσφαίρου, είναι λογικό να καθοδηγήσω την ομάδα, ενώ η FA συνεχίζει τη διαδικασία πρόσληψης νέου προπονητή. Κύρια προτεραιότητά μου είναι να διασφαλίσω τη συνέχεια και ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την άνοδο στο UEFA Nations League”.

Προτεινόμενα Άρθρα