Η “πρώτη” του ΑΡΗ και το μήνυμα Καστρίτη στους παίκτες

από AllAboutARIS

Η… δουλειά ξεκινά στον ΑΡΗ. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Παλέ, λίγες μέρες πριν την αναχώρηση (στις 14/8) της αποστολής για το Καρπενήσι. Εκεί, θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως τις 20/8, ημερομηνία κατά την οποία η “κιτρινόμαυρη” αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Στην σημερινή “πρώτη” μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών και οι ξένοι της ομάδας που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή οι Νόλεϊ, Λαζέφσκι και Μάιλς.

Θυμίζουμε, ότι ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει άδεια προκειμένου να πάρει ανάσες μετά την συμμετοχή της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ οι Ντε Τζούλιους και Χοτζ αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα και την Τρίτη αντίστοιχα. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ για το “μήνυμα” που “έστειλε” ο Γιάννης Καστρίτης προς τους καλαθοσφαιριστές του, ο Έλληνας κόουτς… “μίλησε στους παίκτες και έδωσε το στίγμα για τη σεζόν που έρχεται, τονίζοντας ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν”.

Η ΚΑΕ αναφέρει:

Ο ΑΡΗΣ Midea πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή του εν όψει της σεζόν 2024-25, με όνειρα και φιλοδοξίες για ακόμα μία επιτυχημένη χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το «παρών» έδωσαν το προπονητικό επιτελείο και το αγωνιστικό staff της ομάδας, όπως και οι διαθέσιμοι καλαθοσφαιριστές. Ο Mike Miles JR, ο οποίος έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το «παρών» στο «Nick Galis Hall» και θα ενσωματωθεί από αύριο (10/08) στις προπονήσεις, ενώ σταδιακά θα μπουν ο David DeJulius, ο D’Moi Hodge (αναμένονται Δευτέρα και Τρίτη, αντίστοιχα, στην Ελλάδα) και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Στην παρούσα φάση, ο Γιάννης Καστρίτης καλωσόρισε τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Λευτέρη Μαντζούκα, Μάνο Χατζηδάκη, Γιώργο Γκιουζέλη, Landers Nolley, Nate Laszewski, Mike Miles JR, όπως και τους νεαρούς Βασίλη Καζαμία, Βασίλη Πουρλίδα, Νίκο Κεραμιτσόπουλο. Ο κόουτς του ΑΡΗ Midea μίλησε στους παίκτες και έδωσε το στίγμα για τη σεζόν που έρχεται, τονίζοντας ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία η ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει ακόμα μία επιτυχημένη σεζόν.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο.

Προτεινόμενα Άρθρα