Η αναζήτηση των ψηλών και ο… κανόνας

από Γιώργος Γκάτος

Δύο μεταγραφές μακριά από το κλείσιμο της επτάδας των ξένων βρίσκεται ο ΑΡΗΣ Midea. Ο ένας θα έχει βασικό ρόλο στο «5» και ο δεύτερος θα κινείται μεταξύ των θέσεων 4-5.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει τυπικά και όχι ουσιαστικά, αφού αναμένονται ακόμα μια σειρά από παίκτες στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι ότι άπαντες στον ΑΡΗ Midea θα ήθελαν να έχουν τους δύο ξένους ψηλούς ήδη στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό δεν έχει συμβεί και ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει, όμως αυτό δεν προκαλεί… πανικό στον Γιάννη Καστρίτη. Ο Έλληνας τεχνικός έχει εντοπίσει τους στόχους του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και τα πάντα έχουν να κάνουν με το κασέ που ζητούν οι παίκτες.

Όπως έχει δείξει και τα τελευταία χρόνια, θα προτιμήσει να περιμένει για να πάρει παίκτη με τα χαρακτηριστικά που θέλει παρά να προχωρήσει σε γρήγορη κίνηση… για να πει ότι πήρε παίκτη.

Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη (14/8) για Καρπενήσι και με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί επιπλέον ξένος παίκτης, πέρα από τους Ντε Τζούλιους και Χοτζ που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη το επόμενο 48ωρο.

Προτεινόμενα Άρθρα