“Η Σεβίλλη θα πρέπει να δώσει τον Μαρκάο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μαρκάο είναι ακόμη μία περίπτωση από τις πολλές που προέρχονται για τον ΑΡΗ από την Ισπανία.

Ο Βραζιλιάνος απασχολεί αρκετά τους “κιτρινόμαυρους” τις τελευταίες εβδομάδες και συγκεκριμένα για την προσθήκη που θα γίνει στο κέντρο της άμυνας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δίαυλο επικοινωνίας του ΑΡΗ με τη Σεβίλλη, η οποία από τη μία θέλει να ξεφορτωθεί τον 28χρόνο στόπερ αλλά και από την άλλη ο ΑΡΗΣ είναι κάπως διστακτικός όσον αφορά το ιατρικό του παρελθόν.

Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λογους οι Ανδαλουυσιανοί θέλουν να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Μαρκάο, όπως γράφει σε πρόσφατο ρεπορτάζ η ιστοσελίδα “elgoldigital.com”.

“Δεν μπόρεσε ποτέ να προσαμοστεί και τα θέματα με το σώμα του δεν τον βοήθησαν”, αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό άρθρο, σημειώνοντας ότι μπορεί ο παίκτης να παίρνει χρόνο στα φιλικά αλλά η Σεβίλλη έχει πάρει τις αποφάσεις της. Η πώληση είναι προτεραιότητα και με ένα νούμερο πολύ χαμηλότερο από τα 14 εκατ. που έδωσε για να τον αγοράσει πριν λίγα χρόνια.

Μία δύσκολη περίπτωση αλλά και κάπως περίπλοκη για τον ΑΡΗ, λόγω ιατρικών, η οποία δεν αποκλείεται να υποχωρήσει για αυτούς τους λόγους και να προριθούν άλλες καθώς ο χρόνος αρχίζει να πιέζει και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για έναν ενδεκαδάτο στόπερ.

Προτεινόμενα Άρθρα