Χοτζ: «Έμαθα πολλά και ανυπομονώ να παίξω γι’αυτόν τον κόσμο» (vid)

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ντμόι Χοτζ  είναι από σήμερα στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται άμεσα να μπει στις προπονήσεις του ΑΡΗ Midea.

Το AllAboutARIS και η Novibet AllAboutARIS TV ήταν τα μοναδικά μέσα που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία με τον Γιώργο Γκάτο και μίλησαν με τον Χοτζ, για το νέο βήμα στην καριέρα του και φυσικά για την επιλογή του να συνεχίσει στους Κιτρινόμαυρους.

Τον Χοτζ υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο general manager της ΚΑΕ, Νίκος Τζώρας και ο team manager, Χρήστος Ταπούτος. Στις πρώτες δηλώσεις του, τόνισε:

«Είμαι ε4νθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω δει και ακούσει πολλά για τους φιλάθλους της ομάδας και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους. Η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Περιγράφοντας τον εαυτό του, ο 26χρονος άσος επισήμανε: «Έχω πολλή ενέργεια ως αθλητής, Μου αρέσει η άμυνα, να κλέβω την μπάλα, να σουτάρω από το τρίποντο, να καρφώνω. Θέλω να ευχαριστιέμαι το παιχνίδι, μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Όσο για το τι περιμένει από την προσεχή σεζόν: «Για μένα είναι πρόκληση η συμμετοχή στο EuroCup. Στόχος κάθε παίκτη είναι να κερδίζει τίτλους, θα ήθελα να το κάνω αυτό με τον ΑΡΗ. Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Δείτε όσα είπε:

Προτεινόμενα Άρθρα