Συμφωνία με Φαμπιάνο για τρία χρόνια!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φαμπιάνο θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, μόλις λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από την ομάδα που εν τέλει αποδείχθηκε σύντομη!

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανήρτησε στα social media φωτογραφία του με τον Βραζιλιάνο στόπερ και τον Ντάρσι Νέτο, προαναγέλλοντας την συμφωνία των δύο πλευρών για την οποία οι βάσεις μπήκαν προ ολίγων ημερών.

Οπως είχε σημειώσει το AllAboutARIS.gr, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε νέα επαφή των δύο πλευρών, με την οποία άνοιξε ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας όλες αυτές τις ημέρες. Ο ΑΡΗΣ άνοιξε ξανά την πόρτα στον 33χρονο και σε συνδυασμό με τη στασιμότητα από πλευράς Σαουδικής Αραβίας, ο παίκτης δέχθηκε την πρόταση που του έγινε και έτσι έδωσε τα χέρια με τους “κιτρινόμαυρους” για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα ο Θεόδωρος Καρυπίδης μετέβη από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές με τον Φαμπιάνο, φτάνοντας σε συμφωνία μετά τη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Αυτό που απομένει είναι ο Φαμπιάνο να περάσει από ιατρικές/ εργομετρικές εξετάσεις και να τεθεί από αύριο στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, με τον ΑΡΗ να κλείνει την τετράδα των στόπερ που παραμένει ίδια με την περσινή χρονιά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα