Γρηγορίου: «Ποιοτικούς παίκτες ο ΑΡΗΣ, προβληματισμένος με την εικόνα μας» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος του παιχνιδιού στην συνέντευξη τύπου μίλησε για το παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας του, αλλά και πως ο ΑΡΗΣ κατάφερε να βγάλει εκτός παιχνιδιού την ομάδα του.

 

Αναλυτικά όσα είπε

“Στο πρώτο 25λεπτό ξεκινήσαμε το παιχνίδι έτσι ακριβώς όπως το θέλαμε, να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε μερικές φάσεις. Μετά από εκείνο το σημείο ο ΑΡΗΣ πήρε τα ηνία του παιχνιδιού, δεν ήμασταν καλοί με αποτέλεσμα να πετύχει το γκολ και να πάρει το προβάδισμα. Ήταν μία κακή μέρα για εμάς σήμερα, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ούτε από τον άξονα, ούτε από τα άκρα, γενικά γνωρίζαμε ότι ο ΑΡΗΣ διαθέτει στον χώρο του κέντρο πολύ ποιοτικούς παίχτες που μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουμε ούτε τις προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να φέρουμε το ματς στα ίσα. Αντιθέτως θα έλεγα μετά την αλλαγή σχηματισμού και το ρίσκο που πήραμε να βάλουμε δύο επιθετικούς στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού για να ανοίξουμε τους χώρους ο ΑΡΗΣ είχε τις ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ και να πάρει εύκολα την νίκη. Γνωρίζαμε για τις δυσκολίες των δύο πρώτων αγώνων αλλά σήμερα δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα”.

 

Για το δεύτερο ημίχρονο: “Αρκετά παιδιά ήταν σε μέτρια μέρα, όταν τα επιθετικά σου ατού δεν μπορούν να κάνουν πράγματα, δεν μπορείς να φέρεις το παιχνίδι εκεί που θέλεις, δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε όσο θέλαμε, ο ΑΡΗΣ έλεγχε πιο εύκολα το ματς και είναι και λογικό αφού στο τέλος ανοίξαμε το γήπεδο με τον ΑΡΗ να χάνει αρκετές ευκαιρίες”.

Δείτε όσα είπε από την κάμερα της Novibet AllAboutARIS TV

Προτεινόμενα Άρθρα