Οι 2+2 προσθήκες και η τελική ευθεία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο εβδομάδες μένουν ακόμα για το… σφύριγμα της λήξης των μεταγραφών, με το “παζλ” του ΑΡΗ να χρειάζεται ακόμα κάποια κομμάτια για να ολοκληρωθεί. Και όχι απλά συμπληρωματικές προσθήκες.

Μέσα στη χαρά της νίκης επί του Πανσερραϊκού ο Άκης Μάντζιος έδωσε το στίγμα των αναγκών που υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ και των κινήσεων που θα γίνουν, σε συνέχεια του μεταγραφικού τετ α τετ που είχε με τον Θεόδωρο Καρυπίδη πριν τον προχθεσινό αγώνα στις Σέρρες.

Ο ΑΡΗΣ μπορεί να φτάσει μάξιμουμ τις τέσσερις μεταγραφές μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου, έχοντας ως βάση όμως δύο συγκεκριμένες στις οποίες έχει πέσει και το βάρος.

Αριστερό μπακ και επιθετικός είναι τα…SOS που “τρέχουν” οι “κιτρινόμαυροι” όλες αυτές τις μέρες, χάνοντας λίγο έδαφος στη δεύτερη περίπτωση με το “όχι” του Μουνίρ Ελ Χανταντί.  Η απόφαση του Μαροκινού να πάει στη Λεγκανές ήρθε έπειτα από μία μεγάλη προσπάθεια του Θεόδωρου Καρυπίδη να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Μία απόφαση ποτυ έφερε ξανά στο τραπέζι την περίπτωση του Αραούχο που όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Μια δυνατή κίνηση συνεχίζει να ψάχνει ο ΑΡΗΣ και για το αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να πλαισιώσει τον Μάρτιν Φρίντεκ. Στο “κάδρο” υπάρχει πάντα ο Τζόναθαν Σίλβα και ακόμα 1-2 περιπτώσεις, δίχως όμως κάποια συμφωνία για την ώρα.

Από εκεί και πέρα οι “κιτρινόμαυροι” θα κινηθούν για εξτρέμ και αμυντικό χαφ μόνο εάν βρουν κάτι εξαιρετικό στην αγορά. Ο Μάντζιος θέλει σίγουρα έναν ακόμη ανασταλτικό μέσο και υπό προϋποθέσεις έναν δξί εξτρέμ με χαρακτηριστικά… Ντιαντί, ο οποίος δεν αποκλείεται να καθορίσει τις εξελίξεις στη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα