ΑΡΗΣ και Μορόν έρχονται πιο κοντά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν είναι ακόμα δεδομένο ότι ο Λορέν Μορόν θα συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα του ΑΡΗ… Πλέον όμως γίνεται όλο και πιο πιθανό.

Η χθεσινή νέα επαφή των δύο πλευρών και συγκεκριμένα του Θεόδωρου Καρυπίδη με τον Ισπανό, ήταν ακόμη ένα βήμα προς την παραμονή του Ανδαλουσιανού στοι “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας έδειξε στον 30χρονο άσσο για ακόμη μία φορά πόσο τον θέλει στον φετινό ανανεωμένο και αναβαθμισμένο ΑΡΗ, προσφέροντας ένα καλύτερο αγωνιστικό περιβάλλον σε σχέση με πέρυσι.

Οι “κιτρινόμαυροι” έπαιξαν ένα παιχνίδι υπομονής όλο το καλοκαίρι με τον Μορόν και τις τελευταιες μέρες βγήκαν… φουλ επίθεση για να τον κρατήσουν στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που βλέπει και ο ίδιος.

Το “νιώθω καλά εδώ του Μορόν” προς τον Καρυπίδη δεν είναι κάτι που προέκυψε χθες αλλά αποτυπώνεται σταδιακά και στη γενικότερη παρουσία του στην ομάδα τις τελευταίες μέρες. Η εμφάνισή του στις Σέρρες, οι συζητήσεις του με τον Άκη Μάντζιο αλλά και τους συμπαίκτες του, στους οποίους δεν έχει κρφυτεί και είπε σε ανύποπτο χρόνο ότι δεν είναι πλέον τόσο πιθανό να αποχωρήσει.

Σε αυτό φυσικά παίζει ρόλο το γεγονός ότι αφενός δεν έχει προτάσεις από την Ισπανία και αφετέρου δεν προκύπτει ακόμα κάτι από τη Σαουδική Αραβία που να τον ικανοποιεί οικονομικά. Για να κάνει άλλωστε την επιλογή της Ασίας θα πρέπει το δέλεαρ να είναι μεγάλο, ώστε να ισορροπήσει κάπως τα αρνητικά που έχουν να κάνουν με την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα που θα συναντήσει εφόσον πάρει μία τέτοια απόφαση.

Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα, με τους ανθρώπους του ΑΡΗ να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την παραμονή του παίκτη εάν δεν έρθει κάποια πρότααση την οποία δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί κάποια από τις δύο πλευρές.

Προτεινόμενα Άρθρα