Η άφιξη του Κουάισον και το χρονοδιάγραμμα της ετοιμότητας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ κινείται από χθες το βράδυ στους ρυθμούς του… μπαμ που πραγματοποίησε με τον Ρόμπιν Κουάισον.

Ο Σουηδός θα είναι όπως φαίνεται το… κερασάκι στη φετινή μεταγραφική “τούρτα” και πλέον αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει στο χαρί η προφορική συμφωνία του με τους “κιτρινόμαυρους” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μέρα της άφιξής του στην Ελλάδα, ώστε να περάσει από ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ περιμένουν τις μετρήσεις του ποδοσφαιριστή ώστε να αξιολογήσουν την κατάστασή του, ειδικά από τη στιγμή που έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τα νούμερα του Σκανδιναβού θα καθορίσουν και το πρόγραμμα ένταξης στην ομάδα το οποίο θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, έχοντας μπροστά του σίγουρα έναν μήνα για να φτάσει στα απαιτούμενα επίπεδα αγωνιστικής ετοιμόητητας. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Κουάισον θέλει να βρει ξανά τον καλό του ευατό σε αυτή την τελική ευθεία ενός δύσκολου 2024 για τον ίδιο, έχοντας ενεργό ρόλο τόσο στην Αλ Ετιφάκ όσο και στην Εθνική Σουηδίας μέχρι τον περασμένο χειμώνα. Και το εθνόσημο είναι ακόμη ένα κίνητρο για τον ίδιο, ώστε μέσω του ΑΡΗ να φορέσει ξανά τη φανέλα της χώρας του.

Προτεινόμενα Άρθρα