Η υπέρβαση με τον Κουάισον και ένα… top δίδυμο στην επίθεση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η περίοδος των ελεύθερων δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις τάξεις του ΑΡΗ… Έχει όμως τις εξαιρέσεις της και ο Ρόμπιν Κουάισον συγκαταλέγεται πλέον σε αυτές.

Οι αναζητήσεις των “κιτρινόμαυρων” για ακόμη ένα φορ κρατούσαν για καιρό και πήραν… παράταση μετά το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, έχοντας βάλει λίγο νωρίτερα τις πρώτες βάσεις για το deal με τον Σουηδό επιθετικό.

Οι επαφές με τον 30χρονο άσσο ξεκίνησαν λίγο πριν εκπνεύσει η περίοδος των μεταγραφών και εν τέλει αργά χθες το βράδυ ο ΑΡΗΣ έκαμψε τις αντιστάσεις του παίκτη, αποσπώντας το “ναι” το οποίο περίμενε τις τελευταίες μέρες.

Οι “κιτρινόμαυροι” κάνουν μία οικονομική υπέρβαση, δελεάζοντας παράλληλα τον Κουάισον με το κίνητρο της επιστροφής του στην Ευρώπη και σε πιο παραγωγικές χρονιές από αυτές που είχε στη Σαουδική Αραβία την τελευταία τριετία.

Υπάρχει άλλωστε το παράδειγμα του Λορέν Μορόν,  το οποίο ο ΑΡΗΣ… πούλησε στον Σκανδιναβό. Δηλαδή την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του, παραμένοντας ακόμα σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία.

Μία αναβάθμιση που είχε να δει χρόνια

Παρά την αρχική του πρόθεση να πάει περισσότερο σε μία συμπληρωματική επιλογή για το “9”, ο ΑΡΗΣ εν τέλει επέλεξε να επενδύσει στην δημιουργία ενός επιθετικού διδύμου… πρωταθλητισμού, όταν φυσικά ο Κουάισον θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και αφού ξεπεράσει την αποχή των εννέα μηνών από την αγωνιστική δράση.

Εάν πάντως ο Σουηδός κριθεί ιατρικά “οκ” και ετοιμαστεί κατάλληλα, τότε ο ΑΡΗΣ ίσως να έχει το πιο ικανό δίδυμο επιθετικών της σύγχρονης ιστορίας του. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι αμφότεροι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ΄που υπάρχουν και στην ποιότητα που διαθέτουν.

 

Προτεινόμενα Άρθρα