Μητέρα Τσιτσιπά: «Τα ξεσπάσματα του Στέφανου είναι το μειονέκτημα του» (vid)

από AllAboutARIS

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησε για τα παιδικά χρόνια του γιού της και τη σχέση του με τον πατέρα του, Απόστολο. Ειδικότερα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ρωσίδα πρώην τενίστρια αφού περιέγραψε τον γιο της, αναφέρθηκε στην δύσκολη παιδική του ηλικία, λέγοντας ότι: «Όταν ήταν μικρός ο Στέφανος έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά στη συνέχεια τον κέρδισε το τένις. Επειδή ασχολούταν με το τένις, είχε παραλείψει τα μαθήματα του»

Σε άλλο σημείο, η μητέρα του αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο. «Υπήρξαν δύο, τρία παιδιά στην τάξη του που κάποιες φορές τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για εκείνον να το ξεπεράσει, αλλά τα κατάφερε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του».

Η ίδια εξήγησε ότι σαν μητέρα έχει κάνει τα καλύτερα για τα παιδιά της. «Προσπαθώ να είμαι κοντά τους και να συζητάμε για όλα. Εκφράζομαι με πράξεις και όχι με λόγια»

Για τις επιδόσεις του γιού της είπε: «Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά μέχρι τώρα, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή του που τον αποσυντόνισαν, αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο. Είναι επαγγελματίας και παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλο προπονητή. Από το 2020 που έχασε στο Αμερικάνικο Open, είπαμε με τον Απόστολο να αλλάξει προπονητή ο Στέφανος. Αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο Στέφανος έφερνε καλά αποτελέσματα. Ωστόσο, νομίζω ότι ο Στέφανος με τον Απόστολο δεν είχαν καλή σχέση από τότε, είχαν συνέχεια συγκρούσεις. Και για αυτό ο Στέφανος πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή… Δεν το βλέπουμε σαν τραγωδία. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Ο Απόστολος, ως προπονητής, είχε μπει βαθιά στη δουλειά του Στέφανου και δεν είχε καταλάβει ότι του ασκούσε πίεση. Είχε στο μυαλό του μόνο το τένις», ενώ για τα τελευταία ξεσπάσματα σημείωσε ότι δεν τον βοηθάνε καθόλου και είναι ένα μειονέκτημα του.

«Ο Στέφανος είναι χαρούμενος που είναι ξανά με την Πάουλα Μπαντόζα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν είναι χαρούμενος θα είμαι χαρούμενη κι εγώ. Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος που είχαν χωρίσει, ήμουν στο πλευρό της Πάουλα, μιλήσαμε και έτσι τα ξαναβρήκαν», είπε στο τέλος η Γιούλια Σαλνίκοβα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα