Πραξικόπημα και ξεφτίλα: Η ΚΕΔ αλλάζει τον Μαρέσκα επειδή… φώναξαν τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού!

από AllAboutARIS

Το θλιβερό, τοξικό και… παρασκηνιακό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και την νέα εποχή στην οποία εισήλθε.

Πριν λίγες ώρες η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών της 5ης αγωνιστικής και εκείνον του Φάμπιο Μαρέσκα στο ντέρμπι ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός. Τώρα όμως ετοιμάζεται να τον αλλάξει!

Οπως μετέφερε ο Άρης Ασβεστάς στον αέρα του “ΣΠΟΡ FM”, ο λόγος είναι οι αντιδράσεις που προκύπτουν μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και χαρακτήρισαν πρόκληση την επιλογή του Ιταλού που ήταν πέρυσι στο “Καραϊσκάκης” με την κροτίδα στον Χουάνκαρ.

«Από το πρωί, όταν και έγινε γνωστός ο ορισμός από την ΚΕΔ, από τον Ολυμπιακό, όχι επίσημα, εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια μέσα από ΜΜΕ ιδιοκτησίας Μαρινάκη ή άλλα φιλικά προσκείμενα στον σύλλογο του Πειραιά. Μιλάνε για ορισμό-πρόκληση επειδή ο Μαρέσκα ήταν πέρυσι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε για την κροτίδα στον Χουάνκαρ.

Θα τον αλλάξει, λοιπόν, η ΚΕΔ και θα βγει μια επίσημη αιτιολόγηση της αντικατάστασης, η οποία θα είναι, σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, ότι δεν μπορεί ο Μαρέσκα να έρθει για το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό ”λόγω αντικειμενικών δυσκολιών στο ταξιδιωτικό του πρόγραμμα”, αφού αύριο είναι 4ος διαιτητής στον αγώνα Φέγενορντ-Λεβερκούζεν για το Champions League», ανέφερε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ της ΕΠΟ.

Φυσικά πρόκειται για ξεφτίλα όταν ΕΠΟ και ΚΕΔ… λυγίζουν σε επικοινωνιακές θέσεις ομάδων που εκφράζονται μέσα από συγκεκριμένα ΜΜΕ, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά και ανεξήγητη ένταση πριν από το ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου.

Προτεινόμενα Άρθρα