Συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΑΡΗ Midea η Betsson

από AllAboutARIS

Η ΚΑΕ προχώρησε στην επισημοποίηση της ανανέωσης της χορηγικής συμφωνίας της με στοιχηματική εταιρία και συγκεκριμένα με την Betsson. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με την εταιρεία Betsson, η οποία θα είναι και φέτος Χρυσός Χορηγός της ομάδας μας, ενώ θα εξακολουθήσει να διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ο ΑΡΗΣ Midea συνεργάζεται με την εκ των κορυφαίων στοιχηματικών εταιρειών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στο πλαίσιο της τριετούς χορηγικής συμφωνίας που είχε ανακοινωθεί, η Betsson ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη σχέση της με τον «Αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, τόσο μέσα στο παρκέ του «Nick Galis Hall», στο ελληνικό πρωτάθλημα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, όσο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η Betsson προγραμματίζει κοινωνικές πρωτοβουλίες εντός και εκτός γηπέδου που θα αφήσουν αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία προωθώντας τις αξίες του αθλητισμού και την κοινωνική προσφορά, πάντα σε αγαστή συνεργασία με τους αθλητές και τη διοίκηση του ΑΡΗ Midea.

Ο Managing Director της Betsson.gr, Θάνος Μαρίνος, τόνισε για την συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea:

«Ο ΑΡΗΣ Midea και η Betsson έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τον πρώτο χρόνο της χορηγίας και είναι μεγάλη μας χαρά που αποτελούμε μέρος της ιστορικής ομάδας του ΑΡΗ Midea και συνεχίζουμε για δεύτερο χρόνο τη χορηγία μας στον Αυτοκράτορα!

Είναι πολύ σημαντικό για την Betsson να έχει χορηγίες σε ομάδες με ιστορία και παρελθόν και να μοιραζόμαστε κοινές αξίες και ηθικούς κώδικες στις χορηγικές μας συνεργασίες στην ελληνική αγορά. Έχουμε βρει απέναντί μας, στην διοίκηση και στις δομές του ΑΡΗ Midea, ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και την Θεσσαλονίκη και έχουμε άψογη συνεργασία».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, Χάρης Παπαγεωργίου, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με την Betsson:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την Betsson. Πρόκειται για μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στον χώρο της. Πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένες από τον πρώτο χρόνο και χαίρομαι που η συνεργασία αυτή θα ενδυναμωθεί, με πρωτοβουλίες και εκτός γηπέδου. Και ο ΑΡΗΣ Midea και η Betsson είναι υπέρμαχοι της κοινωνικής προσφοράς και οι δράσεις τους και εκτός παρκέ, είναι ένα ευτυχές γεγονός».

Προτεινόμενα Άρθρα