«Αγκαλιά» με τον Ντεουάν Ερνάντεζ η ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Η μεγάλη προτεραιότητα της ΑΕΚ σε αυτή τη φάση της σεζόν ήταν η απόκτηση ενός σέντερ που θα λειτουργούσε ως rim protector και θα έδινε όγκο και βάθος στο ρόστερ. Κάτι που είχε μεγάλη ανάγκη, όπως φάνηκε και στην πράξη, καθώς στα φιλικά ήταν ξεκάθαρο το κενό στη θέση 5.

Οι κιτρινόμαυροι αναζητούσαν στην αγορά έναν παίκτη που θα είχε αυτό το ρόλο και θα έδινε το κάτι παραπάνω. Η περίπτωση του ΡαϊΚουάν Γκρέι ήταν στο κάδρο, αλλά οι δυσκολίες την πήγαιναν πίσω και για το λόγο αυτό οι «κιτρινόμαυροι» είχαν βγει στην αγορά και μάλιστα είχαν εντοπίσει ήδη μια περίπτωση την οποία και δούλευαν.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα αναζήτησε τον παίκτη που θα «κούμπωνε» σε όλα τα θέλω του, εντός παρκέ, με τη λύση να έρχεται από την Φλόριντα. Πιο συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι βρήκαν τον παίκτη που πληροί τις προϋποθέσεις για το χτίσιμο του ρόστερ τους στο πρόσωπο του Ντεουάν Ερνάντεζ.

Πρόκειται για σέντερ 27 ετών που είναι απόφοιτος του Κολεγίου του Μαϊάμι και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Έχει ύψος 2,08μ και διακρίνεται για την ευελιξία που μπορεί να φέρει στο παρκέ με την παρουσία του.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα