Μεγάλο ντέρμπι και πολλά “πρέπει”!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν είναι εδώ για τον ΑΡΗ και μάλιστα στο “σπίτι” του.

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” ανοίγει για πρώτη φορά φέτος τις θύρες του, μετά το κεκλεισμένων με Αστέρα, στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 20:00 (Novibet AllAboutARIS TV LIVE, AllAboutARIS.gr NS) για την 5η ασγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο ΑΡΗΣ δίνει το πιο απαιτητικό παιχνίδι της σεζόν έως τώρα και με πολλα κίνητρα για να φτάσει στη νίκη. Η ήττα στην Κρήτη άφησε πίσω τους “κιτρινόμαυρους” που χρειάζονται τόσο τη νίκη όσο και μία πειστική εμφάνιση απόψε.

Μεγάλη ανάγκη υπάρχει και στον Ολυμπιακό μετά τη “γκέλα” με τον Παναιτωλικό (0-0) και λίγες μέρες πριν το πρώτο του ματς στο Europa League κόντρα στη Λυών.

ΑΡΗΣ: Πλήγμα με Φαμπιάνο – Επιστροφή Μάγιο και “πρώτη” για Χουάνκαρ

Ο Βραζιλιάνος είναο το μεγάλο πρόβλημα εδώ και λίγες μέρες, μετά τον τραυματισμό του στα μέσα της εβδομάδας. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Ούγκο Μάγιο μετά την απουσία του κόντρα στον ΟΦΗ, ενω΄για πρώτη φορά δίνει το “παρών” στην αποστολή ο Χουάνκαρ.

Εκτός έμεινε επίσης ο τιμωρημένος Σουλεϊμάνοφ.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Κουέστα, Σίντκλεϊ, Ούγκο Μάγιο, Μοντόγια, Φρίντεκ, Χουάνκερ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Μβοντό, Σιφουέντες, Ροντρίγκες, Πάρντο, Γκαρθία, Σίστο, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν Φετφατζίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς Μασούρα και Ρέτσο στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο παίκτες προσπαθούσαν για μέρες να τεθούν στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην Αθήνα. Εκτός έμειναν και οι νεαροί Κωστούλας, Μουζακίτης, Μπάκουλας, Παπακανέλλος και Κουτσίδης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Έσε, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Προτεινόμενα Άρθρα