Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Για φέτος είμαι παίκτης της Λίβερπουλ, μόνο αυτό μπορώ να πω»

από AllAboutARIS

Είναι… Liverpoolian από όταν γεννήθηκε, όμως το μέλλον του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στη Λίβερπουλ παραμένει αβέβαιο. Το συμβόλαιο του 25χρονου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη τα media του εξωτερικού θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκεται σε επαφή μαζί του για να τον κάνει δικό της ως ελεύθερο!

Μιλώντας στο Athletic για την κατάστασή του στην ομάδα πάντως, ο Άγγλος δεξιός μπακ δεν καθησύχασε τους φίλους των Ρεντς, αλλά μάλλον έριξε… λάδι στη φωτιά των σεναρίων! «Θέλω να είμαι παίκτης της Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν τουλάχιστον. Μόνο αυτό μπορώ να πω», ήταν η πρώτη «αινιγματική» του ατάκα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημασία των τροπαίων για τον ίδιο: «Θέλω να κερδίσω τρόπαια. Ως παίκτης αυτό μου δίνει κίνητρο, μαζί με το να βρίσκομαι στην ελίτ. Αυτός είναι ο βασικός παράγοντας για το οτιδήποτε. Αν έχεις μια ελίτ προσωπικότητά που θέλει να κερδίζει, τότε θα κάνει τα πάντα για να κερδίζει, αυτό είναι το κίνητρο».

Διαπραγματευτικά «παιχνίδια» ή αληθινοί προβληματισμοί του Αλεξάντερ-Άρνολντ; Θα φανεί. Όμως η παρουσία του Άγγλου στη Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα