Συντριβή για τη Ντόρτμουντ στην έδρα της Στουτγκάρδης

από AllAboutARIS

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Στουτγκάρδη έπαιξε στα ίσα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα του Champions League, χάνοντας μάλλον άδικα με σκορ 3-1.

Αυτή που πλήρωσε τα «σπασμένα» ήταν η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες πάτησε γκάζι και κέρδισε με 5-1 για την 4η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος!

Κάπως έτσι, η Στουτγκάρδη ανέβηκε στους 7 βαθμούς και έδειξε πως και φέτος έχει τη δυνατότητα να φτάσει πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα. Ίδια βαθμολογική συγκομιδή για την Ντόρτμουντ, η οποία πλέον απέχει πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και έχει ήδη μείνει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Ντενίζ Ουντάβ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 4′ και το… έκλεισε γράφοντας το τελικό 5-1 σε μία σχεδόν πανομοιότυπη φάση στο 90′! Ενδιάμεσα, είχαν σκοράρει ο Ερμεντίν Ντεμίροβιτς, ο Ελ Μπιλάλ Τουρέ (δύο λεπτά αφού μπήκε αλλαγή) και ο Ενζό Μιλό, ο οποίος μάλιστα μοίρασε και δύο ασίστ!

Για την Ντόρτμουντ, μείωσε σε 3-1 στο 75′ ο Σερού Γκιρασί, ο οποίος επέστρεψε στην έδρα της ομάδας όπου έκανε εντυπωσιακή χρονιά πέρυσι και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι.

Προτεινόμενα Άρθρα