Το Eurocup τοποθετεί τον Τολιόπουλο στους 10 πιθανούς MVP της νέας σεζόν… με ύμνους!

από Γιώργος Γκάτος

Η ιστοσελίδα του Eurocup ετοίμασε τις λίστες της ενόψει της νέας σεζόν, κάνοντας προβλέψεις για ακόμα μια «γεμάτη» διοργάνωση.

Πριν λίγες ημέρες, τοποθέτησε τον Λευτέρη Μαντζούκα μέσα στη δεκάδα με τους νεαρούς παίκτες που είναι πιθανό να αναδειχθούν ως οι πολυτιμότεροι νέοι της διοργάνωσης.

Τώρα, στη λίστα με τους υποψήφιους MVP της σεζόν, συμπεριλαμβάνεται ο αρχηγός του ΑΡΗ Midea, Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της περσινής σεζόν των “Κιτρινόμαυρων”, υπογράφοντας το καλοκαίρι επέκταση του συμβολαίου του. Παράλληλα, οι εμφανίσεις του ήταν εισιτήριο για τη συμμετοχή του στο Ολυμπιακό Τουρνουά με την Εθνική.

Το Eurocup γράφει για τον αρχηγό του ΑΡΗ:

«Ο Βασίλης Τολιόπουλος έρχεται από μια δυνατή σεζόν, όπου έκανε το ντεμπούτο του στο Eurocup. Κατά μέσο όρο μέτρησε 14,4 πόντους με 91,9% στις βολές και με 3,6 ασίστ ανά παιχνίδι για να οδηγήσει τον ΑΡΗ στα πλέι οφ. Μετά απ’ αυτά, ο Τολιόπουλος είχε ρόλο-κλειδί στην Εθνική ομάδα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η αυτοπεποίθηση του, η ικανότητα του να ηγηθεί και η εμπειρία του από το Eurocup, τον μετατρέπουν σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνος φέτος. Είναι αξιόπιστος παίκτης σε κρίσιμες στιγμές, διαβάζει το παιχνίδι καλά και δεν φοβάται να επιτεθεί στο καλάθι. Στα 28 του, ο Τολιόπουλος έχει ό,τι χρειάζεται για να καταγράψει μια σεζόν-ρεκόρ που θα τον καθορίσει!»

Για την ιστορία, στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται οι: Καλέμπ Χόμσλεϊ (Γκραν Κανάρια), Γιόγκι Φάρελ (Μπουντούτσνοστ), Τάιλερ Ένις (Βενέτσια), Όστι Γουάλι (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Σέμι Οτζελέγε (Βαλένθια), Άντριου Άντριους (Γουλβς), Άλεξ Μπουτέιγ (Μπασακσεχίρ), Κρις Τζόουνς (Βαλένθια), Τζόναθαν Μότλεϊ (Χάποελ Τελ Αβίβ)

Προτεινόμενα Άρθρα