Υποτροφία για προπτυχιακό πρόγραμμα σε παίκτη της Κ19 του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο ποδοσφαιριστής της Κ19 του ΑΡΗ, Γιώργος Καζαντζίδης, εξασφάλισε μια πλήρη υποτροφία σε προπτυχιακο πρόγραμμα, μέσω δράσης χορηγού εταιρείας της Super League.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ικανότητα είναι περιττή χωρίς την ευκαιρία». Τάδε έφη ο Γάλλος ηγέτης Ναπολέων Βοναπάρτης (1769-1821). Αποτελεί, όμως, μια ρήση η οποία αρμόζει απόλυτα στην δράση που θα υλοποιήσει το Mediterranean College σε συνεργασία με την Super League, στρατηγικό συνεργάτη του Κολλεγίου.

Η ενέργεια αφορά στη διάθεση μίας (1) πλήρους υποτροφίας στον ποδοσφαιριστή της κατηγορίας Κ19 της ΠΑΕ Άρης, Γεώργιο Καζαντζίδη, με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια.

Η υποτροφία αφορά στο προπτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) Sport Science and Coaching της Σχολής Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού του Mediterranean College. Η απονομή της υποτροφίας έλαβε χώρα την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College Θεσσαλονίκης (Ίωνος Δραγούμη 21) και εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Dual Career in Athletics».

Ο στόχος της δράσης είναι να παροτρύνει τους αθλητές να σπουδάσουν, ώστε με τη λήξη της αθλητικής τους καριέρας, να έχουν τα εφόδια να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά στον κλάδο που έχουν επιλέξει.

Την ενέργεια καλωσόρισαν εγκάρδια τόσο o νεαρός ποδοσφαιριστής όσο και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ & της Super league:

· “Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, χάρη στο Mediterranean College και τη Super League! Ξεκινάω πλέον τον δρόμο της γνώσης, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, με τις σπουδές. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, θα φροντίσω να δικαιώσω όλους όσους πιστεύουν στις δυνατότητές μου και θα κάνω τα πάντα για να σταθώ αντάξιος του επιπέδου του Mediterranean College”, δήλωσε ο υπότροφος αθλητής της ομάδας Κ19 του Άρη, Γιώργος Καζαντζίδης.

· “Η χαρά μου, για τον Γιώργο, είναι μεγάλη, το παιδί βρίσκει τον δρόμο του, χάρη στο Mediterranean College και τα Τμήματα Υποδομής της Super League. Μια υποτροφία από το Mediterranean College σημαίνει πολλά, όχι μόνο για τον Γιώργο αλλά για όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια των Τμημάτων Υποδομής του Άρη και των ομάδων της Super League. Δείχνει ότι τα παιδιά αυτά, δεν ξεχωρίζουν μόνο στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά αποκτούν και τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα τα εκπαιδευτικά εφόδια για το μέλλον τους, χάρη στο Mediterranean College”, τόνισε ο κ. Παναγιώτης Αλεξιάδης, Γενικός Αρχηγός Τμημάτων Υποδομής ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

· “Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Mediterranean College για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Super League. Μέσα από την αθλητική εκπαιδευτική διαδικασία της διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων Υποδομής Κ15, Κ17 και Κ19 της Super League, εκκολάπτονται οι αυριανοί ποδοσφαιριστές, οι πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η χορηγία της υποτροφίας στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Άρη, Γιώργο Καζαντζίδη από το Mediterranean College, καταδεικνύει ότι η ακαδημαϊκή πρόοδος μπορεί να συμβαδίζει με την αθλητική εξέλιξη. Το Mediterranean College αποτελεί ιδανικό συνεργάτη της Super League, καθώς μέσα από τα προγράμματα σπουδών του, προσφέρει όλα τα εχέγγυα μιας επιτυχούς και αποδοτικής εκπαίδευσης”, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Κώστας Κουριώτης, Υπεύθυνος Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League.

Βασική αξία του Mediterranean College αποτελεί η πίστη ότι ο αθλητισμός συμβάλλει στη διαμόρφωση και ολοκλήρωση της προσωπικότητας των φοιτητών του, δίνει δημιουργική διέξοδο στην ενεργητικότητά τους και καλλιεργεί το ομαδικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

Από την ίδρυσή του, το Mediterranean College προωθεί το αθλητικό πνεύμα με τη διοργάνωση συνεδρίων, αλλά και την αθλητική δραστηριότητα των φοιτητών με την οργάνωση και τη συμμετοχή τους σε αθλητικά τουρνουά και πρωταθλήματα. Διευρύνοντας τις ευκαιρίες πρόσβασης στην Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, στο Mediterranean College προσφέρουμε όλες τις υποδομές και τις υπηρεσίες υποστήριξης, ώστε ως φοιτητής μας να ολοκληρώσεις με επιτυχία τις σπουδές σου (υποτροφίες, ακαδημαϊκή υποστήριξη, φοιτητική μέριμνα), χωρίς να χρειαστεί να σταματήσεις το άθλημα που τόσο αγαπάς.

Γιώργο, καλωσόρισες στην ακαδημαϊκή «οικογένεια» του Mediterranean College!

Προτεινόμενα Άρθρα