Γκουαρδιόλα: «Δεν πρόκειται να σπαταλήσουμε ενέργεια στο Carabao Cup»

από AllAboutARIS

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε 2-1 της Γουότφορντ και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του αγγλικού League Cup.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των πρωταθλητών, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ξεκούρασε τους περισσότερους βασικούς του στο ματς, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει την πρώτη ομάδα του στη διοργάνωση, μην έχοντας περιθώρια για σπατάλη ενέργειας.
«Στον επόμενο γύρο, σας το ανακοινώνω από τώρα, θα βάλω τη δεύτερη ομάδα. Δεν πρόκειται να χαραμίσουμε ενέργεια στο Carabao Cup», ανέφερε αρχικά, δίνοντας ξεκάθαρη προτεραιότητα σε Premier League και Champions League.
«Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Παίζουν νεαροί και για αυτό πρόκειται να για μία καλή διοργάνωση, την οποία κατακτήσαμε 4 φορές σερί. Παίζουμε πάντα για την πρόκριση και δεν υποτιμούμε καμία διοργάνωση. Αλλά είχαμε άλλο παιχνίδι πριν από μόλις 50 ώρες. Δεν πρόκειται να ρισκάρω κάτι στο Carabao Cup, ενώ υπάρχει η Premier League και στο Champions League».

Προτεινόμενα Άρθρα