Μαντζούκας: “Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε μέσα από τις απουσίες” (vid)

από AllAboutARIS

Μετά το τέλος του αγώνα με την Βενέτσια, ο Λευτέρης Μαντζούκας -μεταξύ άλλων- υπογράμμισε πως ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να κερδίζει, ακόμη κι αν έχει απουσίες. Αναλυτικά:

Για το δεύτερο ημίχρονο: “Κάτι γίνεται στην τρίτη περίοδο, είναι ξεκάθαρο… Πρέπει να παλεύουμε για την νίκη για 40′, όχι για 25′. Δεν υπάρχει περιθώριο να κάνουμε το βήμα πίσω…”.

Για την παρουσία του στον ΑΡΗ: “Σίγουρα νιώθω ωραία εδώ. Το πόσο όμορφα είμαστε εδώ, πρέπει να μετουσιωθεί σε αποτέλεσμα. Εχω πολλά που πρέπει να αποδείξω και κάνω ό,τι καλύτερο γι’ αυτό”.

Για τις απουσίες του ΑΡΗ, που δυσκολεύουν το έργο της ομάδας: “Πρέπει να βρούμε τρόπο και μέσα από τις απουσίες, να παίζουμε για να κερδίζουμε. Eχουμε έρθει εδώ για να κερδίζουμε, όχι για να είμαστε κοντά, όχι για να είμαστε ανταγωνιστικοί… Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. Είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε”.

Για τον τρόπο χρησιμοποίησής του: “Εμένα μου αρέσει να είμαι στο παρκέ, δίνω το 100% σε όποια θέση χρησιμοποιηθώ… Είναι στο χέρι του προπονητή, το πώς θα με χρησιμοποιήσει”.

Προτεινόμενα Άρθρα