Ήττα (3-1) για τον ΠΑΟΚ στην Τουρκία, πριν το ντέρμπι με τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης έχασε από την Γαλατασαράι με 3-1 και έτσι φεύγει ηττημένος από την Κωνσταντινούπολη. Η ομάδα του Λουτσέσκου, λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΑΡΗ στην Τούμπα, πλήρωσε τα αμυντικά λάθη και άρχισε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στη League Phase του Europa League. Μετά το 1-1 (σ.σ. αυτογκόλ του Μπάμπα στο 48’ και γκολ του Κωνσταντέλια στο 67’), οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 76’, όταν μετά από σέντρα του Αϊχάν, συνεχόμενες κεφαλιές από Γιλμάζ, Οσιμέν και αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει, ο Ακγκούν βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και νίκησε με δυνατό σουτ τον Κοτάρσκι για το 2-1. Τελικά, στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γαλατά έκανε το 3-1, μετά από ασίστ του Ντεμιρμπάι και άψογο πλασέ στην κίνηση του Ικάρντι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γαλατασαράι (Μπουρούκ, 4-2-3-1): Γκιουβέντς – Αϊχάν (84’ Γέλερ), Σάντσες, Μπαρνακτσί, Τζέικομπς – Τορέιρα, Σάρα – Γιλμάζ (88’ Μπατσουαγί), Μέρτενς (78’ Ντεμιρμπάι), Ακγκούν (88’ Κουτλού) – Οσιμέν (78’ Ικάρντι)
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου, 4-2-3-1): Κοτάρσκι – Όττο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα – Καμαρά (81’ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (77’ Σβαμπ) – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (77’ Ντεσπόντοφ), Τάισον – Τσάλοφ (70’ Τισουντάλι)

Προτεινόμενα Άρθρα